Sporthal de Lindenhof


De Lindenhof
Rijneiland 6
3984 MA Odijk
030-656 27 69

Sporthal de Lindenhof is onderdeel van multifunctioneel activiteitencentrum Dorpshuis Odijk. De hal is bruikbaar voor praktisch alle binnensporten. Zo zijn er voer volwaardige volleybalvelden te maken en kent een zaalvoetbalveld een zeer ruime uitloop.

De hal is op verschillende manieren in te delen. Bijvoorbeeld 1/3 deel met gymtoestellen en 2/3 zonder gymtoestellen. Met zware gordijnen is de hal te verdelen in 1 x ½ en 2 x ¼.  

De hal is vrij verhuurbaar. Mail naar info@sporthuisbunnik.nl voor de beschikbaarheid. Of kijk direct bij beschikbaarheid zalen. Het verhuurreglement vindt u hier.

De volgende activiteiten vinden op dit moment in de hal plaats:

Sport: Badminton: badmintonclub KrommeRijnstreek. Stichting Welzijn Ouderen Odijk met tafeltennis en badminton. Zaalvoetbal, KNVB, particulieren. Taekwondo Stichting Enoch Martial Arts. Zaalhockey: Phoenix, Kampong, Voordaan. Judo: SV Odijk Judo. Gymnastiekonderwijs Odijkse basisscholen. Peutergym: de Sport BSO.

Evenementen: regelmatig wordt de hal gebruikt voor carnaval, dorpsfeesten, markten en dergelijke.

De algemene verhuurvoorwaarden vindt u hier.

Sporthal de Lindenhof huren?

Wil je de Sporthal de Lindenhof huren? Dat kan, vul het formulier in welke staat onder de knop reserveer nu en we nemen contact met je op.