Sporten in Bunnik = Sporthuis Bunnik. Als actieve organisatie hebben we veel te melden over beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid van onze inzet en accommodaties. Wat dat in de praktijk betekent leest u onder ‘Nieuws’, of scroll naar beneden.

Sporthuis Bunnik onderhoudt, exploiteert en beheert alle gemeentelijk sportcomplexen in Bunnik, Odijk en Werkhoven en het Dorpshuis in Odijk. Welke dat zijn en wat er kan (wat u er kunt!) ziet u onder accommodaties.

Sport om te verbinden. Daar draait het om bij Sporthuis Bunnik. Vandaar ons enthousiasme voor de Bunniks Buurtsportcoaches. Onze rol bij de Huiskamer van Odijk. En natuurlijk de samenwerking met Reinaerde. Wat dat inhoudt leest u bij MVO.

Sporthuis Bunnik faciliteert verenigingen, organisaties en vrijwilligersorganisaties zodat zij de beste faciliteiten hebben om hun activiteiten te doen. Hoe we dat doen? Wat we daar mee willen bereiken? Dat leest u in ‘over ons’.

Duurzaamheid rode draad in 2017

Sporthuis Bunnik is in 2017 nauw betrokken geweest bij veel duurzaamheidsinitiatieven. Dat heeft er in 2017 toe geleid dat op verschillende sportcomplexen in alle woonkernen led-verlichting is geplaatst. Naast de nieuwe zuinige ketels en led-verlichting in en rond de gebouwen die het Sporthuis beheert, zijn grote stappen gezet. Dat is te lezen in het Maatschappelijk Verantwoordingsverslag 2017 van Sporthuis Bunnik.

 

10 jaar voor de sport

Het Sporthuis bestond in 2017 alweer tien jaar en is voor de sport in Bunnik niet meer weg te denken. Het verslag geeft een mooi beeld van de prestaties van de stichting in 2017 op het gebied van onderhoud op de complexen en geeft een indruk van de bezetting van zalen en sportparken. Zo is in dit jaar de grote opknapbeurt van sportpark Tolhuislaan afgerond. Daarnaast is er aandacht voor de rol in het Dorpshuis, MFA de Kersentuin en het Kwartier. De rol als facilitaire organisatie is weer verder gegroeid.

… Lees meer