Sporten in Bunnik = Sporthuis Bunnik. Als actieve organisatie hebben we veel te melden over beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid van onze inzet en accommodaties. Wat dat in de praktijk betekent leest u onder ‘Nieuws’, of scroll naar beneden.

Sporthuis Bunnik onderhoudt, exploiteert en beheert alle gemeentelijk sportcomplexen in Bunnik, Odijk en Werkhoven en het Dorpshuis in Odijk. Welke dat zijn en wat er kan (wat u er kunt!) ziet u onder accommodaties.

Sport om te verbinden. Daar draait het om bij Sporthuis Bunnik. Vandaar ons enthousiasme voor de Bunniks Buurtsportcoaches. Onze rol bij de Huiskamer van Odijk. En natuurlijk de samenwerking met Reinaerde. Wat dat inhoudt leest u bij MVO.

Sporthuis Bunnik faciliteert verenigingen, organisaties en vrijwilligersorganisaties zodat zij de beste faciliteiten hebben om hun activiteiten te doen. Hoe we dat doen? Wat we daar mee willen bereiken? Dat leest u in ‘over ons’.

Oogsten: maatschappelijk verantwoordingsverslag 2016

Onlangs verscheen ons maatschappelijk verantwoordingsverslag. Hierin leest u, per accommodatie of activiteit, wat wij in het verslagjaar gepresteerd hebben.

Met de renovatie van het tennispark van de Niënhof, de grote opknapbeurt van het hoofdveld van Aurora, de aanleg van een parkeerterrein bij de hockey en de aanpassing van de waterhuishouding aan de Tolhuislaan is er veel gepresteerd. Sporthuis Bunnik kijkt daarom terug op een goed jaar. Tegelijkertijd maken wij onze zorgen over de vitaliteit van veel sportverenigingen in de gemeente. Met de Buurtsport coaches van Bunnik Beweegt3 proberen wij hen extra te ondersteunen. Het Maatschappelijk Verantwoordingsverslag vindt u hier.

Maatschappelijk verslag 2016

… Lees meer