Sporten in Bunnik = Sporthuis Bunnik. Als actieve organisatie hebben we veel te melden over beschikbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid van onze inzet en accommodaties. Wat dat in de praktijk betekent leest u onder ‘Nieuws’, of scroll naar beneden.

Sporthuis Bunnik onderhoudt, exploiteert en beheert alle gemeentelijk sportcomplexen in Bunnik, Odijk en Werkhoven en het Dorpshuis in Odijk. Welke dat zijn en wat er kan (wat u er kunt!) ziet u onder accommodaties.

Sport om te verbinden. Daar draait het om bij Sporthuis Bunnik. Vandaar ons enthousiasme voor de Bunniks Buurtsportcoaches. Onze rol bij de Huiskamer van Odijk. En natuurlijk de samenwerking met Reinaerde. Wat dat inhoudt leest u bij MVO.

Sporthuis Bunnik faciliteert verenigingen, organisaties en vrijwilligersorganisaties zodat zij de beste faciliteiten hebben om hun activiteiten te doen. Hoe we dat doen? Wat we daar mee willen bereiken? Dat leest u in ‘over ons’.

Graag gedaan!

Het Ireneplein is sinds vandaag een basketbalplek rijker. Het initiatief kwam van een aantal buurtbewoners die via Burendag een aanvraag hadden gedaan bij het Oranjefonds. Door samenwerking tussen buurtbewoners, het Oranjefonds en Sporthuis Bunnik is de basketbalplek gerealiseerd. Sporthuis Bunnik gaf toestemming om de basket op de Irenezaal te bevestigen. Dat niet alleen, want Marcel Miltenburg en Kees Veldhuizen van het Sporthuis hebben de basket ook nog voor de buurt veilig opgehangen. Als dankje mochten zij de basket mede onthullen.

Aangezien er al veel voor de jonge kinderen is op het Ireneplein, wilden we ook wat voor de oudere jongeren doen, aldus een buurtbewoner. Er wordt al goed gebruik gemaakt van de basketbalplek, door zowel jong als oud. Een jongere zegt: “Ik ben er echt heel blij mee. Nu kunnen we eindelijk wat anders doen op het plein.”

… Lees meer